Viatge als records d’infantesa

Són molts els alumnes que han passat per la nostra escola al llarg de tots aquests anys i molts d’ells encara ens visiten. Nens i nenes que estan fent P3, P4 i P5, nens i nenes que estan cursant l’etapa d’Educació Primària, nois i noies adolescents i fins i tot adults.

Aquells primers alumnes ja s’han fet grans i han decidit que els seus fills i filles vagin a la mateixa escola on els seus pares i les seves mares van fer les seves primeres passes i van dir les primeres paraules.

Lluís

Com vàrem triar la llar d’infants pel nostre fill?
Doncs un bon dia em vaig trobar amb un llistat a les mans amb totes les llars d’infants disponibles en el barri … i vàrem decidir anar una per una a visitar-les…
Quan ja dúiem tres visites seguides, cansats i una mica decebuts perquè no havíem trobat el que esperàvem …, entrem a una porteria que m’és familiar, fins i tot, recordo l’olor que em trasllada, pujo les escales fins l’entresòl i i només sé que tinc una bona sensació… veig la porta d’entrada i de sobte em ve el cap… Ostres… però si és la meva “guarderia”!!!! Sí sí …crec que sí… i m’obren la porta i no tinc cap dubte:  és “l’Amparo” i el més sorprenent de tot és que desprès de 36 anys l’Empar em diu: Hola tu ets la Mariona!!!
Doncs llavors ho vaig tenir claríssim, tot s’ha de dir que jo no recordava masses coses però només el fet de ser allà em feia sentir bé i ja en tenia  prou! això és el que volia que sentís el meu fill!!!
I efectivament la Llar d’infants Petit Sant Marc transmet aquest sentiment a l’infant de familiaritat, de confiança i sobretot, sobretot tendresa i estima. Tanmateix el Petit Sant Marc que hem viscut actualment com a pares ens ha transmès una gran professionalitat i seguretat en cuidar el nostre fill.

David, Mariona i Lluís

Nil i Marta

La Llar d’infants Petit Sant Marc va suposar pels nostres fills l’entrada perfecta en el món escolar. Petit i casolà, tenien cura dels nens i ells estaven contents com gínjols d’anar-hi.
Els meus fills que ara tenen 11 i 8 anys, encara recorden les coses que feien a l’escola i els companys que tenien allà. Per nosaltres representava una continuació de casa, hi anaven feliços, aprenien a jugar, a menjar, a fer la migdiada! i a relacionar-se amb altres nens, tot amb afecte i naturalitat.
Encara recordo la primera vegada que vaig veure l’Empar, amb veu molt seria em va dir: en aquesta escola no fem natació, ni tampoc anem d’excursió….
Però van fer unes “colònies” sense sortir de “la cuina” que la meva filla Marta encara les recorda com les MILLORS DEL MÓN.

Ruth i Lia

La Llar d’infants Petit Sant Marc és una lloc entranyable per nosaltres. El seu equip és extremadament cuidadós amb la canalla, atenen les seves necessitats generals i particulars, estimulen i desperten qualitats esencials en el seu aprenentatge i per nosaltres el més important: estimen els nens. Les nostres filles encara recorden i parlen regularment de les mestres amb molt de carinyo i, sempre que podem, no perdem la oportunitat de visitar a l’Empar, la Míriam i la Laura. Si busqueu una llar a on eduquin, estimin, cuinin menjar casolà i especial si cal, facin activitats lúdiques i també les tradicionals per la canalla, aquest és el lloc.

Clara, Ignasi i Gabriel

Som pares de la Clara (13 anys), l’Ignasi (11 anys) i el Gabriel (8 anys)…tots tres han anat a la Llar d’infants Petit Sant Marc. Aquest raconet de l’eixample va ser el nostre primer contacte amb el món educatiu com a pares i ens vam sentir molt ben acompanyats tant per l’Empar (directora) com per les educadores, la cuinera i tot el personal en aquesta tasca no sempre fàcil que és EDUCAR als nostres fills. A casa sempre recordem amb un gran carinyo els anys que vam passar per Petit Sant Marc, i ara amb la perspectiva dels anys veiem que la vam encertar!!!